Ποιοί είμαστε

Η εταιρεία Τσομές Ι.Κ.Ε. εδρεύει στη Μάνδρα Λάρισας και δραστηριοποιείται από το 2007 στην επεξεργασία, την τυποποίηση και την παράλληλη εμπορία καφέ και ξηρών καρπών.

Οι αξίες μας

Πιστεύουμε στη διαχρονική διατροφική αξία των ξηρών καρπών, στα οφέλη τους για την υγεία μας και επιλέγουμε αγνούς ξηρούς καρπούς από τοπικούς και όχι μόνο παραγωγούς. Είμαστε σε θέση να εξυπηρετούμε τις ανάγκες των πελατών μας ανεξαρτήτως μεγέθους, άμεσα και με συνέπεια.

Τι σας προσφέρουμε

Επιλέγοντας τις καλύτερες ποικιλίες, είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε εξαιρετικής ποιότητας ξηρούς καρπούς αλλά και χαρμάνι ελληνικού καφέ πρώτης διαλογής που φέρει την επωνυμία «Θεσσαλός».

Γιατί να μας επιλέξετε

Η τεχνογνωσία και ο σύγχρονος τεχνολογικός μας εξοπλισμός, μας επιτρέπει να συσκευάσουμε φρεσκοψημένους αλλά και ωμούς καρπούς, κάτω από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας.

Με ένα οργανωμένο σύστημα διακίνησης, τροφοδοτούμε τα προϊόντα μας στην περιοχή της Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας με ιδιωτικό στόλο αλλά και στην υπόλοιπη χερσαία και νησιωτική Ελλάδα με αντιπροσώπους.

Από τη Λάρισα, για όλη την Ελλάδα!

Με γνώμονα την ποιότητα και την άριστη σχέση της με την τιμή, εξυπηρετούμε πάνω από 1500 σημεία σε όλη την Ελλάδα με προϊόντα που ανταποκρίνονται και στις πιο υψηλές απαιτήσεις, τόσο για χονδρική όσο και για λιανική διάθεση.

  • 10ο χλμ. Λάρισας - Αγιάς
  • Τ.Κ. 41500
  • 2410 821264 / 2410 971863
  • 2410 821264
  • 6944 764127
  • info@tsomes.gr
COPYRIGHT © ΤΣΟΜΕΣ Ι.Κ.Ε.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.