Ελληνικός καφές
«Θεσσαλός»

Επιλέγουμε τις καλύτερες ποικιλίες, και φέρνουμε στο φλιτζάνι σας έναν καφέ με χαρμάνι εξαιρετικής ποιότητας, δυνατό άρωμα και εξαιρετικό καϊμάκι

Η ιστορία του Ελληνικού καφέ «Θεσσαλός» ξεκινά αρκετά χρόνια πριν, όταν αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα χαρμάνι που πρώτα θα ικανοποιεί τα δικά μας υψηλά στάνταρ και στη συνέχεια θα μπορεί με σιγουριά να πάρει μια θέση στο ντουλάπι κάθε Ελληνικού σπιτιού.

Μετά από πολλές γευστικές και ποιοτικές δοκιμές, καταλήξαμε στη «χρυσή» συνταγή που κάνει κάθε μέρα όλο και περισσότερους να τον προτιμάνε για το δυνατό του άρωμα και το ασυναγώνιστο καϊμάκι.

Ένας Ελληνικός καφές με πλούσια γεύση, μεράκι και πίστη στην παράδοση. Αυτός είναι ο ελληνικός Καφές «Θεσσαλός», και μπορείτε να τον βρείτε σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Ο Ελληνικός καφές «Θεσσαλός» παράγεται και συσκευάζεται αποκλειστικά από την Τσομές Ε.Ε.

Από τη Λάρισα, για όλη την Ελλάδα!

Με γνώμονα την ποιότητα και την άριστη σχέση της με την τιμή, εξυπηρετούμε πάνω από 1500 σημεία σε όλη την Ελλάδα με προϊόντα που ανταποκρίνονται και στις πιο υψηλές απαιτήσεις, τόσο για χονδρική όσο και για λιανική διάθεση.

  • 10ο χλμ. Λάρισας - Αγιάς
  • Τ.Κ. 41500
  • 2410 821264 / 2410 971863
  • 2410 821264
  • 6944 764127
  • info@tsomes.gr
COPYRIGHT © ΤΣΟΜΕΣ Ι.Κ.Ε.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.