Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία Γ. Τσομές κ Σία ΕΕ εδρεύει στη Μάνδρα Λάρισας και δραστηριοποιείται από το 2007 στην επεξεργασία, τυποποίηση και εμπορία καφέ και ξηρών καρπών.
Οι αξίες μας

Οι αξίες μας

Πιστεύουμε στη διαχρονική διατροφική αξία των ξηρών καρπών, στα οφέλη τους για την υγεία μας και επιλέγουμε αγνούς ξηρούς καρπούς από τοπικούς και όχι μόνο παραγωγούς. Είμαστε σε θέση να εξυπηρετούμε τις ανάγκες των πελατών μας ανεξαρτήτως μεγέθους, άμεσα και με συνέπεια.
Τι σας προσφέρουμε

Τι σας προσφέρουμε

Επιλέγοντας τις καλύτερες ποικιλίες, είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε εξαιρετικής ποιότητας ξηρούς καρπούς αλλά και χαρμάνι ελληνικού καφέ πρώτης διαλογής που φέρει την επωνυμία «Θεσσαλός».
Γιατί να μας επιλέξετε

Γιατί να μας επιλέξετε

Η τεχνογνωσία και ο σύγχρονος τεχνολογικός μας εξοπλισμός, μας επιτρέπει να συσκευάσουμε φρεσκοψημένους αλλά και ωμούς καρπούς, κάτω από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας. Με ένα οργανωμένο σύστημα διακίνησης, τροφοδοτούμε τα προϊόντα μας στη περιοχή και της Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας με ιδιωτικό στόλο αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα με αντιπροσώπους.

Gallery 1
Gallery 2
Gallery 3
Gallery 4

Από τη Λάρισα, για όλη την Ελλάδα!

Με γνώμονα την ποιότητα και την άριστη σχέση της με την τιμή, εξυπηρετούμε πάνω από 1500 σημεία σε όλη την Ελλάδα με προϊόντα που ανταποκρίνονται και στις πιο υψηλές απαιτήσεις, τόσο για χονδρική όσο και για λιανική διάθεση.

Επικοινωνήστε μαζί μας!
  • Μάνδρα Λάρισας
  • Τ.Κ. 41500
  • 2410 821264
  • 2410 821264
  • 6944 764127
  • info@tsomes.gr

Τσομές Ε.Ε. Εκλεκτοί ξηροί καρποί